Забравена парола Регистрация Бележник




Вибро пневмо маса модел ВПС-1, 5 (до 1, 5 т/ч)

Всички обяви


Промотирай обявата Видео


Вибропневмомаса ВПС ; ( гравитационен сепаратор) е предназначена за почистване на зърнени култури по признак относително тегло, в това число, е възможно и  почистване на прорасли зърна.Всички семена  трябва да се почистят от камъни, осили, прах и други замърсители. Вибро пневмо масата е гравитационен сепаратор, при който чрез регулиране наклоните на работните плотове, оборотите на вентилатора и амплитудата на вибрации се получава пълно разделяне на семената по специфично тегло, а резултатът е еднаква кълняемост на партидите и изравнен посев.Типово използване - за разделяне на зърнени култури:
- зърна, поразени от болести, насекоми от здравите зърна;
- слънчогледови семки от леки, счупени семки и заразени със склероца;
- царевица от зародиш;
разделяне на зърнени смеси: пшеница-ечемик, пшеница-ръж, пшеница-други зърна, царевица-слънчоглед и други..
.Компания «ФОРУМАГРОПРОМ» е разработила уникален метод за почистване на зърнени култури, основан на принципа на различното относително тегло на сортираните материали. Тази технология позволява да се почистят и най-тежките смеси. Благодарение на този принцип е възможно да се отделят здравите зърна от негодните зърна (или поразените от различни болести),  отделяне на пшеница от ечемик, празните семки от пълните, царевица от семки, начупени зърна от цели и т.д., което прави посевния материал практически безупречен – степента на почистване достига 99, 6%! При това използването на това оборудване не се ограничава само с зърнени култури, по принципа на разделяне по относително тегло е възможна сортировката на всички насипни материали и при това качеството на калибровка ще бъде неизменно висок.
Ефекта се постига с помощта на Калибровъчен Вибросепаратор и вибропневмомаса, които извършват окончателно почистване, калибровка и разделяне на семена по относително тегло. Това позволява да отделим от годните зърна: семена на плевели, минерални и растителни примеси, счупени и леки зърна, поразени от болести, а така също и пръчици и растителни парчета(слънчоглед) и за сметка на това да получим годен материал по размер, което е необходимо при сеитба със сеялките или за по- нататъшна преработка. Нашето оборудване може да  почисти треви и дребно семенни култури. Например, ние почистваме семена на такива култури, като мак, кориандър, люцерна, семена на лавандула и др.


Други обяви от СортБГ
Виж всички 24 обяви
Линия за първонача...
Линия за първоначално почиства...
Договаряне
Сортиране на бобов...
Фотосепараторите CSort са дока...
Договаряне
Безплатен тест на ...
Компания CSort производител на...
Договаряне
Сортиране на орехи...
Компания CSort производител на...
Договаряне