Забравена парола Регистрация Бележник




Аеродинамически (въздушни) сепаратори АСМ 5

Всички обяви


Промотирай обявата Видео

Категория:
Тип на обявата:
Състояние:

Производителност за първично почистване на зърното, до 5 т / чКапацитет за калибриране на семена, до 2, 5 t / hКонсумация на електроенергия 0, 2 - 0, 55 kW, 220 / 380V, 50HzРазмери: дължина 2070 мм; широчина 600 mm; височина 1890 ммтегло 130 кгПредимства от използването на сепаратори ACMСледните факти могат да бъдат приписани на предимствата на аеродинамичните сепаратори на ACM:

    •  Надеждност. За висококачествен монтаж на прост дизайн се използват най-добрите материали. Това гарантира надеждност и издръжливост (при правилна употреба според препоръките и редовната профилактика).
    •  Спестявания. АСМ е в състояние да замени няколко сепаратора от други видове, поради едновременно почистване, калибриране и сушене на култури.
    •  Производителността. В зависимост от модела производителността може да се промени - най-мощните AСM могат да обработват до 200 тона зърно на час.
    •  Универсалност. Една AСM може да се използва за обработка след прибиране на реколтата на почти всички зърнени култури и бобови растения (повечето аналози от други видове са предназначени за обработка на една конкретна култура).
    •  Ефективност. Културите, получени след пречистване и калибриране, дават кълняемост до 98%.
    •  Нежно влияние. Дизайнът е проектиран по такъв начин, че обработените зърна да не са повредени дори след втория и следващите проходи.

Друго предимство е възможността за използване на аеродинамични сепаратори AСM в комплекси ZAV.

    •  Скорост. Почистването и калибрирането са много по-бързи от обикновените сепаратори за зърно. Най-мощните модели са способни да обработват до 200 тона материал на час.
    •  Ефективност. Полученият по този начин материал от семената има капацитет на покълване до 98%, и се различава с минимално количество примеси и влага.
    •  Спестявания. Тези модели запазват електроенергията и също така не увреждат семена по време на обработката.
    •  Надеждност. Машината практически няма сложни части, механизми за придвижване и точки на смазване. Опростеността



Други обяви от СортБГ
Виж всички 24 обяви
Линия за първонача...
Линия за първоначално почиства...
Договаряне
Сортиране на бобов...
Фотосепараторите CSort са дока...
Договаряне
Безплатен тест на ...
Компания CSort производител на...
Договаряне
Сортиране на орехи...
Компания CSort производител на...
Договаряне