Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Забравена парола Регистрация Бележник
Силози ROMAX

Всички обяви


Промотирай обявата Видео

Категория:
Тип на обявата:
Състояние:
Вид:

Металните силози осигуряват приемане, съхранение, окончателно сушене и охлаждане на зърното, защита от утаяване и повреда от гризачи и птици, дезинфекция на зърното, регулиране на съхранявания продукт поотделно, вземане на проба от съхранявания продукт, контрол на нивото, разтоварване на зърното от силоза. 


Наличните шлюзове, стълбища и зони за отдих позволяват технологична поддръжка, почистване и ремонт на силозните съоръжения и оборудване. 

Силоза може да се експлоатира при атмосферни условия без допълнителни убежища. 
Заводът ROMAX произвежда и продава метални силози с дълъг живот с плоско дъно с капацитет от 88 m³ до 24, 458 m³. Силоз с плоско дъно осигурява надеждно дългосрочно съхранение (най-малко 12 месеца без преместване от силоза) на кондиционирани зърнени култури (пшеница, царевица, ориз, ечемик и др.), Маслодайни култури (слънчоглед, соя) с вентилация и охлаждане - мокро зърно.


Други обяви от СортБГ
Почистваща машина ...
Почистваща машина ALFA 50https...
Договаряне
Мобилна почистваща...
  Oписание на зърнокомплекса A...
Договаряне
Вибро пневмо маса ...
Вибропневмомаса ВПС ; ( гравит...
Договаряне